2014 Yılının İstanbul’da ilk tiyatro oyunu Nar Sanat Tiyatrosu’ndan

Tiyatro sezonuna hareketli başlayan “Nar Sanat Tiyatrosu” 2014 Yılında İstanbul’da oynanacak  ilk tiyatro oyunu olma özelliğini taşıyacak gibi görünüyor. Araf Ne Taraf adlı oyunu ile sahne alan Nar Sanat Tiyatrosu 3. defa izleyicileriyle buluşuyor.

Oyunun ardından Anadolu turnesine çıkacak olan Araf Ne Taraf oyununu kaçırmayın.

Oyun hakkında bilgi verelim.

Araf_ne_taraf_afis

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi
Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozzy AVM. Kat:2
KOZYATAĞI / İstanbul 

Tarih : 02 Ocak 2014 Perşembe 20:30
Bilet Satış Yerleri :biletix

İki arkadaşın tabi tutuldukları Cennet ve Cehennem sınavında Zebani ile giriştikleri mücadeleyi konu alan oyun “Araf Ne Taraf?”, tiyatroseverlerle buluşuyor.

“Hayatınızda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Cennete mi yoksa cehenneme mi gidiyoruz?

O da ne? Bizler yıllardır sorgulamayı melekler yapar biliyoruz, ya sorguya zebani girerse. Her şey alt üst… Bildiğinizi sandığımız cevaplar sizi cennete götürmüyorsa ne yaparsınız? Araf’ı mı sorarsınız acaba?

Sahi… Araf Ne Taraf?

Mahmut ve Bilal çocukluktan beri arkadaş. Mahmut, ne kadar manevi duygularına bağlı, yardımsever, kendi halinde biri ise, Bilal de o kadar maneviyattan uzak, gününü gün eden, daldan dala konmuş, her şeyi kendine yontan bencil bir adamdır.

Bu iki samimi arkadaşın yolları öteki dünyada kesişince, hele bir de aralarına güzel, hafif meşrep hostes Şule’nin katılımıyla ortaya tadına doyulmayan bir komedi çıkıyor hiç bitmeyen tempolarıyla. Ya Zebani ve yardımcısı Zu ile olan amansız mücadele toplumun genel ahlak kuralları çerçevesindeki iyinin sıradanlığı ile kötünün uç noktalarının irdelendiği oyunda onlar Araf’ı arasınlar sizler gülme krizinden çıkmanın yollarını arayın.

Ebru Erdemoğlu’nun kaleme aldığı, Genel sanat yönetmenliğini Halis Bayraktaroğlu’nun üstlendiği “Araf Ne Taraf?” isimli 2 perdelik komedi oyunu Nar Sanat Tiyatrosu’nun prodüksiyonudur. Oyuncuları ile de bir hayli iddialı oyunda Cumhur Sarı, Ebru Sarıtaş, Halis Bayraktaroğlu, Oğuz Öztaş ve Seçil Özçakmak (Uhde Seçil)’in araladığı kapıdan, bakalım sizler de Araf’a geçebilecekmisiniz. İyi seyirler…”